Gerrit Zalm in de hoofdrol

De kreditecrisis dwingt ons tot stevige maatregelen. De particulier houdt de hand op de knip, wat de overheid dwingt om verder in te grijpen om het vertrouwen van de particulier terug te winnen, want geld moet rollen. Maar ook de banken houden de hand op de knip. Het verkrijgen van een lening of een hypotheek is namelijk sinds jaren niet zo moeilijk geweest.

De aanstelling van Zalm als nieuwe bestuurder van de combinatie ABN AMRO en Fortis is gezien de situatie een te verwachten stap. Gelet op de reacties in de kranten en de mensen op straat is men gematigd positief tot zeer positief. Maar men is wel heel benieuwd hoe Zalm de bank zal gaan leiden, want zoveel ervaring bij een bank heeft hij nog niet. De 1,5 jaar bij DSB Bank is niet bepaald lang.

Nu we het toch over DSB Bank hebben, zou je kunnen concluderen dat Zalm deze bank behoorlijk uit de storm van de kredietcrisis heeft weten te houden. Daarom zullen we de acties van Gerrit Zalm goed in de gaten houden. Wellicht dat hij de particulier weer in de juiste richting kan wijzen?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: